2013. június 16., vasárnap

Elkezdődtek a nyári zenés bulik.

Igaz, még csak az idősek buliztak, de kitettek magukért.

 Hangulatos délutánt töltöttek a szabadtéri színpadnál, ahol főztek egy finom ebédet, gulyáslevest és délután kettőkor megkezdődött a többnyire saját előadású zenés délután. Olyasféle volt, mint a régi idők rádiós kívánságműsor a kettőtől ötig, csak itt élőzene volt. Felcsendültek a régi slágerek, jól ismert nóták, amiket már több százszor hallhattak, de jó kedvet hallgatták meg most is, és ez a fő.
A kisebb tömeget kitevő közönség jól érezhette magát a jól megszervezett, kellemes hangulatú délutánon, melyet többen is hallgattak a kerítés másik oldaláról. A jó összetartásnak örvendező Idősek Klubja folyamatosan szervezgeti a már jól megérdemelt pihenőidő kellemes eltöltését. Őket elnézve bizony magam is szeretném egyszer ezt a kort megélni.
Példaképként szolgálhatnak időseink, a kedves kis közösségük, melyben minden fájdalmukat képesek félretenni, boldog tekintettel képesek egymás társaságát élvezni. Szolidságukkal, egymásra fordított figyelmükkel példát mutatnak a tomboló fiatalságnak, akik sajnos nem minden esetben tanulnak tőlük.
A nyári bulik viszont a fiataloknak is elkezdődnek egy hét múlva, mikor is megnyitja kapuit hivatalosan az Abádszalóki Nyár rendezvénysorozat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése